Carnisseria Joan Vendrell


Contact information and description

Telephone:
972 84 08 38
Fax:
Mobile phone:
Address:

Carrer Frederic Clascar 2,
17430 Santa Coloma de Farners, Girona, España
Website:
 

La Carnisseria Joan Vendrell és una empresa familiar dedicada al sector de la carn, fundada per en Joan Vendrell al 1969.

 

D'aleshores ençà, amb més de quaranta anys d'experiència, treballem per l'elaboració i venda de carns fresques, embotits i altres derivats càrnics de primera qualitat. 

 

L'elecció d'excel·lents matèries primeres, amb carns obtingudes a partir d'unaalimentació natural i d'una edat òptima de cria, i l'elaboració artesana dels nostres productes són un segell de garantia.

 

Amb un esperit de renovació constant, esperem satisfer les expectatives de tots els que ens visiten.

 

Comercialitzem tot tipus de carns: xai de ramat, cabrit, porc de granja i ibèric, vedella, poltre, pollastre de granja i de pàgès, ànec.

 

Elaborem plats cuinats de la cuina tradicional catalana: macarrons, canelons, croquetes, pota i tripa guisada... Adobats, arrebossats, hamburgueses... O d'altres de més actuals, com el Foie Demi-cuit 100% natural fet amb els millors fetges d'ànec.

 

També preparem safates d'assortits d'embotits i formatges i lots de Nadal.

 

La nostra botiga està especialitzada en una selecció de pernils d'aglà amb Denominació d'Origen i altres articles de qualitat com el xoriç ibèric, l'espatlla ibèrica o el pernil serrà.

 

Completem la nostra xarcuteria amb una àmplia gamma de formatges nacionals i d'importació, on trobarà les marques més conegudes i d'altres que, degut a la seva producció artesana, tenen una distribució més exclusiva i limitada.

 

Disposem també d'una extensa oferta de productes Delicatessen: italians (pastes, vinagres...), d'agricultura ecològica i conserves que permeten donar un toc de distinció a la seva taula.

 

La nostra especialitat són els embotits d'elaboració pròpia, alguns dels quals han estat exposats al Palau Robert de Barcelona i al Saló Alimentaria 2008. A partir d'un laboriós procés, elaborem embotits cuits i curats de manera completament artesanal. Partim de l'elecció d'excel·lents matèries primeres i controlem tot el procés, fent el seguiment de de l'origen i fent ús de conservants naturals com la sal i el pebre que ens ofereixen les característiques d'aroma i gust desitjades.

 

Els peltrucs ( blanc, negre, de fetge, cap de senglar...) i les butifarres cuites ( de perol, d'ou, blanca, negra, catalana...) són exemples de l'extensa producció pròpia d'embotits cuits.

 

La llonganissa de pagès, el fuet, el filet de porc embutxat, les secallones, la baiona o el llom, el magret d'ànec curat, el fuet dolç... son les nostres especialitats en embotits curats.

 

 

 

 

 

 

 


Carnisseria Joan Vendrell


 
 

 

 

ALOJAMIENTO COMER Y BEBER OCIO Y CULTURA PROMOCION REGION
SOBRE ESLOQUEVEO PROFESIONALES
Campings Restaurantes Deportes Huesca   • Solicita Franquicia
Casas rurales Bares Ocio nocturno La Rioja   • Bolsa de trabajo
Hoteles • Bodegas y Cavas Cultura Alquezar   • Fotógrafos
    Naturaleza Rutas de España    
           
           
facebook twitter Google+ foursquare

logoELQV

Inicio | Mapa | Equipo | Política de privacidad | Aviso Legall

 

 

CONTACTO

Tel: (+34) 937 838 046 Fax: (+34) 937 362 299 sobre

© Esloqueveo es una marca registrada de Clic Telemática SL

....