Campo de Golf Sant Joan, Sant Cugat


Datos de contacto y descripción

Tel:
+34 93 544 24 40
Fax:
Móvil:
Dirección:

Camí del cementiri ,
08174 Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España
Sitio Web:
 

La Real Federació Espanyola de Golf i la Federació Catalana de Golf, per popularitzar l’esport del golf, busca la manera d’obrir un camp de golf a prop de Barcelona que estigui obert per a tothom sense la necessitat d’haver de pagar quotes d’entrada i manteniment.

L’any 1991 es firma el pla parcial del Parc d’Activitats econòmiques Can Sant Joan entre els Ajuntaments de Rubí, Sant Cugat del Vallés i la Generalitat de Catalunya, departament d’Urbanisme, on s’inclouen els terrenys per a un camp públic de golf.

Amb data 3 de desembre de 1991 es firma el conveni entre el Consell Català de l’Esport, La Generalitat de Catalunya, l’Incasol, la Real Federación Española de Golf i la Federació Catalana de Golf, per a la construcció d’un camp públic de golf als termes municipals de Rubí i Sant Cugat del Vallés.

El disseny el realitza Severiano Ballesteros, i el projecte el desenvolupa l’empresa SB Trajectory. Es realitza en dues fases, per un problema de financiació, éssent la primera la del camp de pràctiques, inaugurat l’any 1994, i el recorregut de 9 forats l’any 1995. La segona fase es completa amb la inauguració, l’any 2000, de la Casa Club i l’obertura de 5 forats que pertanyen al terme de Sant Cugat, i posteriorment, l’any 2004, amb la finalització del segon recorregut, els 4 forats que pertanyen al terme de Rubí. Així finalitza la construcció del projecte inicial de camp públic, el primer a Catalunya de 18 forats.


Campo de Golf Sant Joan, Sant Cugat


 
 

 

 

ALOJAMIENTO COMER Y BEBER OCIO Y CULTURA PROMOCION REGION
SOBRE ESLOQUEVEO PROFESIONALES
Campings Restaurantes Deportes Huesca   • Solicita Franquicia
Casas rurales Bares Ocio nocturno La Rioja   • Bolsa de trabajo
Hoteles • Bodegas y Cavas Cultura Alquezar   • Fotógrafos
    Naturaleza Rutas de España    
           
           
facebook twitter Google+ foursquare

logoELQV

Inicio | Mapa | Equipo | Política de privacidad | Aviso Legall

 

 

CONTACTO

Tel: (+34) 937 838 046 Fax: (+34) 937 362 299 sobre

© Esloqueveo es una marca registrada de Clic Telemática SL

....